Количка сега в количката Ви 0 продукти
Категории
Производители
Сподели


Споделете с някого този продукт.
Обратно горе в » Каталог » КЛИМАТИЗАЦИЯ И ВЕНТИЛАЦИЯ » КЛИМАТИЦИ » » Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-167SKV-E / 167SAV-E

Климатик Toshiba RAS-167SKV-E е едно от най-добрите решения на пазара на климатици с марката Toshiba. Този климатик Toshiba е подходящ за климатизиране на помещения с размери около 40 м2, като максималната отдавана от климатик Toshiba RAS-167SKV-E мощност е 5,0 kW и 6,20 kW, съответно в режим на охлаждане и в режим на отопление.

Компанията Toshiba е изобретила инверторната технология през 1980 години и затова не е учудващо, че климатиците с тази марка са едни от най-добрите на пазара. Моделът Toshiba RAS167SKV-E е разработен със специално DC инверторно управление, което осигурява постоянен и точен контрол на температурата. Освен това вариативността от различни скорости, позволява прецизно климатизиране, което резултира в намалена консумация на енергия. 

Климатик Toshiba RAS167SKV-E е с двуроторен компросор, който се характеризира с много тиха работа, поради редуцирания брой вибрации – на практика при ниско натоварване на работа, климатикът е почти безшумен.

Климатици Toshiba RAS167SKV-E работят с фреон R410, който не уврежда озоновия слой и е благоприятен за околната среда. Двете тела на климатика са с компактни размери, намалени с около 25% спрямо предишния модел и се почистват изключително лесно.

Климатик Toshiba RAS167SKV-E разполага с автоматичен режим на работа и автоматично регулиране на въздушния поток. 12-степенният контрол на жалузите осигурява равномерно разпределение на температурата, дори и в отдалечените от климатика ъгли на помещението. Този модел има вграден икономичен режим и нощен режим, който не позволява прекомерно охлаждане или отопление през нощта, докато спите.

Toshiba RAS167SKV-E е климатик с висока енергийна ефективност и е с много широк температурен диапазон на работа: - при отопление от -15 до + 24 градуса, а при охлаждане от -10 до +46 градуса. Toshiba RAS167SKV-E е проектиран с изключително модерна система за пречистване на въздуха, наречена 7в1. Тя включва двоен антиоксидантен филтър против стареене; филтър с екстракт от кафе и витамин С, който се грижи за обогатяването на въздуха с полезни микроелементи и го пречиства от тютюнев дим, вредни газове и оксиди; филтър от зеолит против неприятни миризми и химически съединения; антивирусна и антибактериална технология, която използва естествени екстракти от различни растения – биоензими, екстракт от бамбук и гинко билоба, с които насища въздуха в помещението – този филтър предпазва от вредните микроби и улеснява живота на хората, страдащи от алергии.

Климатик Toshiba RAS167SKV-E разполага със самопочистваща функция, която предотвратява натрупването на влага по работната повърхност на вътрешното тяло, а както знаем влагата при стайна температура е отлична среда за живот и активно възпроизвеждане на различни бактерии, гъбички и плесени. Климатикът е подходящ за отопление и охлаждане на помещения с площ между 35 и 40 кв.м.

* Споменатите по-горе квадратури са за стандартна височина на помещението 2,6 метра и са ориентировъчни.

Отдавана мощност на охлаждане: 0.8 / 4.5 / 5.0 kW
Отдавана мощност на отопление: 0.9 / 5.3 / 6.2 kW
Консумирана мощност на охлаждане: 0.15 / 1.59 / 1.90 kW
Консумирана мощност на отопление: 0.15 / 1.55 / 1.81 kW
EER ( хладилен коефициент на охлаждане ): 2.82
COP ( коефициент на трансф. отопление ): 3.42
Енергиен клас на охлаждане / отопление: C / B
Компресор: Toshiba
Размери на вътрешно тяло: 275 x 790 x 205 H x W x L (mm)
Размери на външно тяло: 550 x 780 x 290 H x W x L (mm)
Тегло на вътрешно тяло: 9 кг
Тегло на външно тяло: 35 кг
Гаранция: 24 месеца1,469.00лв.

Артикулът е добавен в нашия магазин на вторник 16 април, 2013.
Мения