Количка сега в количката Ви 0 продукти
Категории
Производители
Сподели


Споделете с някого този продукт.
Обратно горе в » Каталог » КЛИМАТИЗАЦИЯ И ВЕНТИЛАЦИЯ » КЛИМАТИЦИ » » Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-137SKV-E3 / 137SAV-E3

Климатик Toshiba RAS-137SKV-E3 е един отличен инверторен климатик на японската компания Toshiba. Тази сплит система е подходяща за използване в помещения с площ от порядъка на 30м2, като максималните стойности на отдаваната му мощност е достигат 4,1 kW– при охлаждане и 5, 8kW– при отопление. Климатик Toshiba RAS-137SKV-E3 е инверторен климатик, който създава комфортно усещане, свеж и приятен въздух във всеки дом или офис, където е инсталиран. Климатик Toshiba RAS-137SKV-E не просто отоплява или охлажда стаята, но и професионално пречиства въздуха в нея.

 
Уникалната система за филтриране на въздуха, вградена в Toshiba RAS-137SKV-E3 и наречена 7 в 1 ви предпазва не само от прах, но и от бактерии, вируси, неприятни миризми и алергени. Тази серия климатици Toshiba е снабдена с дигитален хибриден инвертор от последно поколение – DC инвертор, който осигурява много широка гама на работоспособност на този климатик и по този начин се осигурява много по-голяма икономия на енергия от конвенционалните и AC инверторни климатици. DC инверторния климатик Toshiba RAS-137SKV-E3 позволява много точно поддържане на желаната температура, като така се пести значително количество енергия, а освен това допринася за редуциране на шумовите нива, следствие от работата на всеки климатик. Климатик Toshiba RAS-137SKV-E3 е проектиран с най-новите технологии за производство на климатици и според стандартите за опазване на околната среда.
 
Сплит системата Toshiba RAS-137SKV-E3 е разработена специално с използване на хладилен агент R410A. Уникалната система за пречистване на въздуха 7 в 1 спомага за винаги свежа и комфортна обстановка за вас и вашите близки. Тази система на Toshiba се състои от филтър с екстракт от гинко билоба, био-ензимен филтър и филтър с екстракт от бамбук – най-модерната технология в последно време за всеки, който желае най-доброто. Тази технология на Toshiba, наречена Супер стабилизатор съчетава в себе си антибактериални и антивирусни свойства, като специфичната работа на екстракта от бамбук е свързана с унищожаване на бактериите и вирусите, био-ензимът обхваща различни видове прах и микроорганизми, а екстрактът от гинко билоба намалява концентрацията на вещества, които причиняват алергични реакции.
Super Oxi Deo филтърът на климатик Toshiba RAS-137SKV-E3 пък съчетава в себе си всички положителни качества на витамин С, екстракт от кафе и филтър от зеолит (използва се за изчистване на организма от неприятно въздействащи вещества като органични съединения и радиоактивни елементи).
Тази модерна комбинация в климатик Toshiba RAS-137SKV-E3 от свойствата на витамин С и екстракт от кафе елиминира вредните елементи от въздуха. Супер революционният филтър на Toshiba RAS-137SKV-E3 от зеолит пък пречиства въздуха от неприятни миризми, различни замърсители и химически съединения, благодарение на който въздухът във вашия дом е винаги свеж и чист.
 
Климатик Toshiba RAS-137SKV-E3 разполага с технология за самопочистване, която не позволява натрупване на влага по топлообменника и така предотвратява образуването на мухъл във вътрешността на този отличен климатик на японската компания Toshiba. Климатикът Toshiba RAS-137SKV-E3 е подходящ за климатизация на помещения с площ около 30м2. Работният диапазон на климатик Toshiba RAS-137SKV-E3 е между -15 градуса и 45 градуса.
Климатици Toshiba RAS-137SKV-E3 отдават максимум мощност в режим на охлаждане от порядъка на 4,1 kW, а в режим на отопление, този показател достига до 5,8 kW.
 
* Споменатите по-горе квадратури са за стандартна височина на помещението 2,6 метра и са ориентировъчни.

Отдавана мощност на охлаждане: 1.1 / 3.5 / 4.0 kW
Отдавана мощност на отопление: 0.9 / 4.2 / 5.0 kW
Консумирана мощност на охлаждане: 0.25 / 1.07 / 1.33 kW
Консумирана мощност на отопление: 0.17 / 1.13 / 1.48 kW
EER ( хладилен коефициент на охлаждане ): 3.24
COP ( коефициент на трансф. отопление ): 3.68
Енергиен клас на охлаждане / отопление: A / A
Компресор: Toshiba
Размери на вътрешно тяло: 275 x 790 x 205 H x W x L (mm)
Размери на външно тяло: 550 x 780 x 290 H x W x L (mm)
Тегло на вътрешно тяло: 9 кг
Тегло на външно тяло: 33 кг
Гаранция: 24 месеца1,289.00лв.

Артикулът е добавен в нашия магазин на вторник 16 април, 2013.
Мения