Количка сега в количката Ви 0 продукти
Категории
Производители
Сподели


Споделете с някого този продукт.
Обратно горе в » Каталог » КЛИМАТИЗАЦИЯ И ВЕНТИЛАЦИЯ » КЛИМАТИЦИ » » Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-107SKV-E / 107SAV-E

Климатици Toshiba Ras 107 SKV-E са едни от най-сериозните и ефективни представители на климатици Toshiba. Климатиците Toshiba от тази серия са известни със съчетаването на традиционно изпитани и иновационни, но ефективни  техники за постигането на максимално удобство за потребителите на климатик Toshiba Ras 107 SKV-E. Сплит системата Toshiba Ras 107 SKV-E е подходящ за използване в малки домашни или бизнес помещения с квадратура до 20 м2.

 
Моделът климатици Toshiba Ras 107 SKV-E на японската фирма за климатици и друга електроника Toshiba ще ви очарова с функционалност, елегантен дизайн и висока ефективност. При климатик Toshiba Ras 107 SKV-E, японските разработчици са разчитали на иновации и традиции в качеството, фактори, които са водещи при произведените от компанията климатици.
 
Климатик Toshiba Ras 107 SKV-E се характеризира с висока ефективност и сериозен коефициент на трансформация при отопление (COP= 3,68), който от своя страна доказва икономичната работа на климатиците от тази серия климатични продукти на Toshiba.
 
Благодарение на новите си разработки от различни филтри на фотокаталитична основа, климатик Toshiba Ras 107 SKV-E на Toshiba пречиства много добре въздуха (с качеството на добра вентилация), поради което са безопасни дори за хора с алергии, с астматични проблеми, както и за кърмачета. Климатиците Toshiba Ras 107 SKV-E съчетават икономичност и нововъведения в технически аспект, което ги правиособено привлекателни по показател цена-качество, един елемент от пазара, ценен от всеки потребител на климатици.
 
Климатици Toshiba Ras Ras 107 SKV-E се проектират единствено в Япония и могат да работят ефективно и стабилно в режим на отопление дори при много ниски температури на външната среда, решение, което често не е така забележимо при конкурентните модели климатици. С тези климатици Toshiba може да сте абсолютно сигурни, че няма да ви оставят на студено или топло (според съответните ви нужди и желания) дори след продължителна работа.
 
Климатици Toshiba от серията Toshiba Ras 107 SKV-E са подходящи за използване в относително малки домашни или офис помещения с квадратура до 20м2. Максималната отдавана мощност на тези климатици Toshiba достига 3,0 kW, при работа на климатик Toshiba Ras 107 SKV-E в режим на охлаждане и 4,1 kW, при функционирането му в режим на отопление.
 
Климатик Toshiba Ras 107 SKV-E се справя с неприятните елементи във въздушната среда, посредством използването на анти-бактериален филтър, филтър против плесен, мухъл и вируси плюс удобна функция самопочистване. Ако тепърва търсите климатик или се чудите между моделите климатици Toshiba, като държите определено на дългия експлоатационен живот, здравината, изчистения дизайн и високата ефективност, икономичността и елегантността, то не се притеснявайте да изберете климатик Toshiba Ras 107 SKV-E.
 
Един отличен модел климатици Toshiba, който ще ви гарантира максимално ниво на комфорт, уют и стил във вашия дом, офис, вила, хотел или административна сграда.
 
* Споменатите по-горе квадратури са за стандартна височина на помещението 2,6 метра и са ориентировъчни.

Отдавана мощност на охлаждане: 1.1 / 2.5 / 3.0 kW
Отдавана мощност на отопление: 0.9 / 3.2 / 4.1 kW
Консумирана мощност на охлаждане: 0.26 / 0.76 / 0.97 kW
Консумирана мощност на отопление: 0.20 / 0.87 / 1.20 kW
EER ( хладилен коефициент на охлаждане ): 3.29
COP ( коефициент на трансф. отопление ): 3.68
Енергиен клас на охлаждане / отопление: A / A
Компресор: Toshiba
Размери на вътрешно тяло: 250 x 740 x 195 H x W x L (mm)
Размери на външно тяло: 530 x 660 x 240 H x W x L (mm)
Тегло на вътрешно тяло: 8 кг
Тегло на външно тяло: 29 кг
Ниво на шум на вътрешно тяло: 20 dB
Гаранция: 24 месеца1,049.00лв.

Артикулът е добавен в нашия магазин на вторник 16 април, 2013.
Мения